Pagini

sâmbătă, 12 iulie 2014

SWEET 18




           Imi place sa cred ca acest blog este ca si un album foto, plin de fotografii ce ma reprezinta, ce imi descriu viata asa cum, probabil, eu nu o pot face. Nu este primul post, dar am emotii ca si cum ar fi, acest post va fi despre aniversarea a 18 ani a unei foarte bune prietene. 
           Locatia a fost una minunata, magica, lejera, un loc in care nu poti sa nu te relaxezi. Am fost in tabara de pe Valea Budului, dupa un drum de 10 minute plin de peripetii si de noroi am ajuns, locul este pasnic, plin de fluturi de o coloristica simpla dar minunata, la fel ca si locul in care ne aflam, inca o data, Iuliana, felicitari pentru locatia aleasa si pentru ca imi esti prietena! 
          Cea mai originala aniversare din cate am vazut!
          Am avut de ales din mai bine de 300 de poze, si desigur ca nu as putea sa le pun pe toate pentru ca ar fi la fel de plictisitor ca episoadele din tanar si nelinistit, asa ca sper sa fi ales bine.
         Sper ca articolul in sine sa va bucure la fel cum ma bucura pe mine gandul amintirilor din acea seara :) 

Se spune ca prieteniile facute in liceu sunt cele care rezista de-a lungul timpului.. 
La multi ani scumpo!


Ce gest frumos, cum sa te duci ma la 12 noaptea la ea la usa cu un buchet de 18 trandafiri? Pun pariu ca toate fetele acum spun: aww






       Papusica asta mica si botoasa si inca una m-au mancat, la figurat, desigur. Cei care ma cunosc stiu cat de topita sunt dupa copiii mici, deci majoritatea timpului am fost babysitter, si mi-a placut la nebunie!


Pai se poate fara hora? Doar suntem moldoveni :))



Multumiri Dj-itelor si oamenilor cu gratarul!
Desigur ca sunt parte din familie dar am tinut sa le multumesc pentru treaba minunata pe care au facut-o.








Here comes the cake!




#Pozacunepotelele


Who's my gorgeous sexy babe?


   Iuliana, esti o prietena minunata! Sa ramai la fel, mereu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu